Avantaje Kranzle

Calitate „made in Germany“:

De ce să alegeţi un aparat Kränzle?

Cine alege marca Kränzle primeşte întotdeauna curăţitoare sub înaltă presiune cu o tehnologie matură, cu avantaje tehnice care conving până la capăt. Multe dintre aceste detalii tehnice sunt inovaţii, care îşi au sursa în centrul de dezvoltare Kränzle din Illertissen.

Prin urmare, utilizatorii profită de cea mai bună calitate Made in Germany, o putere de curăţare suverană şi o durată de viaţă deosebit de lungă.
Capul pompei din alamă specială
Capul pompei este produs de Kränzle în Germania din alamă specială forjată şi garantează o durată de viaţă foarte lungă.
Avantaje Kranzle
Cu turaţie redusă
Aparatele, cu excepţia modelelor HD 10/122 şi K 1152 TS T - sunt dotate cu electromotoare cu 4 poli cu turaţie mică (1.400 rot./min), silenţioase şi cu o durată de viaţă lungă. Turaţiile mai mici reduc curentul de pornire, zgomotul produs şi uzura.
Avantaje Kranzle
Reglare progresivă a presiunii şi a debitului
La toate curăţitoarele sub înaltă presiune se poate regla cu exactitate presiunea de lucru şi astfel şi cantitatea de apă pentru sarcina de curăţare respectivă.
Avantaje Kranzle
Manometru din inox
Toate curăţitoarele sub înaltă presiune sunt dotate cu manometre din inox mari, uşor de citit şi amortizate cu glicerină.

Calitate Kränzle şi la detalii.
Avantaje Kranzle
Piston plonjor din inox (piston) cu acoperire din ceramică Toate curăţitoarele sub înaltă presiune sunt sunt dotate cu pistoane plonjor din inox acoperite cu un strat de ceramică. Calităţile pozitive ale pistonului plonjor (conductivitatea termică bună) se îmbină cu calităţile pozitive ale stratului de acoperire din ceramică (suprafaţă foarte rezistentă la uzură).
Această combinaţie prelungeşte semnificativ durata de viaţă a aparatelor.
Avantaje Kranzle
Protecţie împotriva funcţionării fără lichid şi sistem de recirculaţie a scurgerilor
Toate curăţitoarele sub înaltă presiune sunt dotate cu o manşetă textilă şi cu un inel din teflon-grafit pentru fiecare plunger. Proprietăţile excelente de alunecare ale amestecului de teflon şi grafit reduc rezistenţele la frecare şi astfel temperaturile în aparat. Din acest motiv, aparatele pot funcţiona un timp mai îndelungat fără apă = protecţia împotriva funcţionării fără lichid. O pernă de apă între sistemele de etanşare ale pistoanelor plonjor asigură că aerul aspirat nu intră la garnitura pompei. Astfel, durata de viaţă a pistoanelor plonjor şi a pompei creşte substanţial.
Avantaje Kranzle
Regim de funcţionare bypass
Toate curăţitoarele sub înaltă presiune trec în regimul de funcţionare bypass cu presiune redusă la închiderea pistolului cu deconectare de siguranţă.
Apa este transportată prin circuit cu o presiune remanentă de cca. 10 bari. În acest caz, aparatele cu denumirea suplimentară TS (TOTAL-STOP) opresc motorul. Pompa şi acţionarea sunt scoase de sub sarcina, asigurându-se astfel prelungirea substanţială a duratei de viaţă şi economisirea de energie.
Avantaje Kranzle
Inoxidabil şi durabil
Nu pot interveni perturbări ale funcţionării datorate coroziunii. Componentele pompei şi ale dispozitivelor de siguranţă, care transportă apă, sunt produse din inox sau din alamă specială.
Avantaje Kranzle
Tamburi de înfăşurare
Modelele de execuţie cu tamburi de înfăşurare asigură o funcţionalitate maximă şi previn locurile de împiedicare datorate furtunurilor de înaltă presiune nerulate. Tamburii de înfăşurat furtunul de mari dimensiuni, de exemplu cei din seria L, dau posibilitatea utilizării unui furtun de înaltă presiune de până la 70 m şi, prin aceasta, asigură o rază de acţiune sensibil mai mare.
Avantaje Kranzle
Principiul ordinii
Paharele pentru pistolul de deconectare de siguranţă, lancea turbo-jet, lancea power-jet şi lancea cu duză cu jet plan, dar şi sistemul de rulare a cablului electric asigură condiţii de lucru optime şi acces rapid la accesorii.
Avantaje Kranzle
Şasiu Roto-Mold
Aparatul K 1152 TS T, dar şi aparatele seriilor K 2000, Profi şi quadro sunt dotate cu un şasiu roto-mold. Acest cadru extrem stabil şi robust, fabricat dintr-o singură piesă, asigură stabilitatea maximă a aparatelor de curăţat cu presiune înaltă.
Motorul şi pompa sunt amplasate astfel bine proteja în cadru, fiind astfel ferite în cea mai mare parte de influenţele din exterior. Aceste şasiuri Kränzle sunt practic indestructibile.
Avantaje Kranzle
Capacitatea de rulare pe orice teren; Stabilitate
Mecanismul de rulare produs dintr-o singură bucată şi astfel extrem stabil şi robust (Roto-Mold) cu roţi foarte mari permite transportul fără efort chiar şi pe teren accidentat şi asigură o stabilitate mare în timpul utilizării. Micile obstacole sau scările sunt depăşite fără probleme.
Avantaje Kranzle
Protecţie
Cu ajutorul rezervorului de apă integrat, pot fi evitate cele mai multe deteriorări datorate lipsei de apă. Implozia bulelor de aer în pompă, cauzată între altele de lipsa apei, constituie cauza principală a defecţiunilor la pompele cu înaltă presiune şi poate fi exclusă aproape complet în acest fel. Rezervorul de apă poate fi dezactivat prin câteva mişcări, de ex. când trebuie aspirată apa din rezervoare separate sau dintr-un iaz. Următoarele serii sunt echipate cu un rezervor de apă: Profi, quadro, therm precum şi seria staţionară cu apă rece W.
Avantaje Kranzle
Siguranţa produsului
Aparatele Kränzle sunt verificate conform procedurilor CE şi procedurilor TÜV/GS şi sunt certificate corespunzător
Avantaje Kranzle
Inchide Lista produse Trimite cerere
Va rugam verificati campurile de mai jos